Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

KISITLI İMKÂNLARI İLE“SOKAK KEDİLERİNİ” AÇ BIRAKMIYOR

KISITLI İMKÂNLARI İLE“SOKAK KEDİLERİNİ” AÇ BIRAKMIYOR
613 Görüntülenme
27 Ocak 2022-15:08

KISITLI İMKÂNLARI İLE“SOKAK KEDİLERİNİ” AÇ BIRAKMIYOR

İlçenin Seydili Mahallesi’nde yaşayan asgari ücretin yarısı ücret ile geçimini sağlayanFatma Güldoğan,iş dönüşünde onu bekleyen sokak kedilerini aç bırakmıyor.

Kedileri çok sevdiğini ve onları aç bırakmamak için imkânlarını zorladığını belirten Fatma Güldoğan’a Yahyalı Belediyesi yardım elini uzattı.

Fatma Güldoğan’ı evinde ziyaret eden Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, bundan sonra belediye olarak kediler için Fatma Güldoğan’a düzenli mama yardımı yapacaklarını belirterek, kedileri bu soğuk günlerde aç bırakmayan Fatma Güldoğan’a teşekkür etti.

Başkan Esat Öztürk konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Fatma Hanıma yürekten teşekkürediyorum. Kendisi sokakta yaşayan kedileri sahiplenerek onları düzenli olarak besliyor. Soğuk kış günlerinde onlarında sevgiye ve merhamete ihtiyaçları var. Peygamber Efendimiz, “merhamet etmeyene, merhamet edilmez” diyor. Biz yaban hayvanlarına, sokak hayvanlarına merhamet etmek zorundayız. Belediye olarak biz her zaman hayvanlar ile yakından ilgileniyoruz. Onları aç bırakmamak için doğaya yem bırakıyoruz. Ama kendi çabasıyla sokak kedilerine bakan Fatma Hanım bizleri gerçekten mutlu etti. Biz bugün onu ödüllendirmek istedik. Bu merhameti hiçbir zaman eksilmesin. İnşallah biz kendisine her zaman destekçisi olacağız.” Diye konuştu.-ED-(YAHYALI BEL)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft