• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2503,06
  • ÇEYREK ALTIN
    4117,59
  • BITCOIN
    1992565,45

KOCASİNAN İÇİN GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ

KOCASİNAN İÇİN GECE-GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ
623 Görüntülenme
12 Ekim 2020-15:54

Halk sağlığını ön planda tutan bir anlayıştan hareketle ‘Sağlığınız Bizim İçin Önemli’ sloganıyla bu alanda projeler ve yatırımlar yaptıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, şunları kaydetti: “Kocasinan Belediyesi’nin günlük hizmetlerinden biri olan mahalle mahalle temizlik çalışmaları aralıksız sürüyor. Kocasinan’ın her bir köşesinde 7 gün 24 saat mesai mefhumu olmadan farklı hizmetlerle vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Bu çerçevede Camikebir Mahallemizde yol, kaldırım, pazar yeri, cami ve temizlik ihtiyacı olan her noktada temizlik çalışmamız yapılıyor. Bütün gayretimiz, hemşehrilerimizin daha huzurlu bir şekilde yaşamlarını sürdürmeli içindir.  Vatandaşlarımızın layık olduğu hizmetleri en iyi şekilde yerine getirmek için bir gayretin ve çabanın içerisindeyiz. Bu noktada gece ve gündüz demeden fedakarca çalışan bütün ekibe teşekkür ediyorum. Uzman personel ve donanımlı araçlarla yapılan çalışmalar sayesinde ilçemiz sakinlerine daha sağlıklı ve daha temiz bir ortam sunuyoruz. Daha sağlıklı nesiller için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

İlçe genelinde rutin temizlik hizmetlerinin yanı sıra etkin bir şekilde hijyen temizliği yapan ekipler, özellikle enfeksiyonların yayılımını önlemek için özel etken maddeler barındıran sıvılarla bakteri ve virüslere karşı dezenfekte çalışması yürütüyor.

Çalışmalardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise, kalabalık alanlarda hijyenin son derece önemli olduğunu vurgulayarak, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a sağlık alanında gösterdiği hassasiyetinden dolayı teşekkür etti.-GA-(KOCASİNAN BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft