Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

KOCASİNAN GÜZELLEŞİYOR

KOCASİNAN GÜZELLEŞİYOR
570 Görüntülenme
16 Kasım 2020-16:10

Çalışmaları yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bu yıl için hedefledikleri yol çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, “Hemşehrilerimizin daha keyifli ve daha huzurlu ortamda yaşamaları için Kocasinan’ımızın her bir noktasını güzelleştiriyoruz.” dedi.

Boztepe Mahallesi’nde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, bölgenin ihtiyacına göre çözümler ürettiklerini vurguladı. Sonbahar mevsimi olmasına rağmen saha çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Mevsim itibariyle havaların soğumasıyla birlikte asfalt çalışmalarımızı nihayete erdireceğiz. Kocasinan Belediyesi olarak bahardan bu zamana kadar yapılması gereken bütün güzergahlarda yol çalışmalarımızı sonuçlandırıyoruz. Mahmut Şahin Caddesi’nde de çalışmalarımızı tamamlayarak, vatandaşımızın kullanımına açmış olacağız. Kocasinan’ın ihtiyacı olan her bir noktasında ilçemizi yenilemeye, değişime ve dönüşüme devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin daha keyifli ve daha huzurlu ortamda yaşamaları için Kocasinan’ımızın her bir noktasını güzelleştiriyoruz. Gece - gündüz demeden fedakarca çalışan bütün ekibe teşekkür ediyorum. Çünkü;bu yıl planladığımız programların hepsini yerine getirdik. Bununla birlikte gelecek yılın planlamasını yaptık. Hangi mahallede neye ihtiyaç varsa altyapı kurumlarıyla birlikte programlar dahilinde yerine getireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, “Bütün gayretimiz vatandaşlarımıza daha rahat ve daha konforlu bir Kocasinan sunmak içindir.” diyerek noktaladı. -GA-(KOCASİNAN BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft