Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

KOCASİNAN, HİZMETLERİYLE 7 GÜN 24 SAAT VATANDAŞLARIN YANINDA

KOCASİNAN, HİZMETLERİYLE 7 GÜN 24 SAAT VATANDAŞLARIN YANINDA
585 Görüntülenme
05 Mart 2021-16:06

KOCASİNAN, HİZMETLERİYLE 7 GÜN 24 SAAT VATANDAŞLARIN YANINDA

Vatandaşlara ‘Geçmiş olsun’ dileklerini ileten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Gerek şahsım gerekse belediye olarak her zaman ve her şartta vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kocasinan’ın büyük ve güçlü bir aile olduğunu ve bu süreci el birliği ile hep birlikte atlatacaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ihtiyaç duyulan her alanda belediyenin hizmetleriyle 7 gün 24 saat kesintisiz vatandaşların yanında olduklarını vurguladı. Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Rabbim, inşallah içinde bulunduğumuz bu sıkıntıdan en kısa süre içerisinde şehrimizi, ülkemizi ve tüm dünyayı kurtarsın. Bu vesileyle hasta olanlara Mevlam, acil şifa versin. Her zaman dile getirdiğimiz gibi Türkiye’nin en büyük gücü birliği, beraberliği ve kardeşliğidir. Allah’ın yardımı ve vatandaşlarımızın duyarlılığıyla bu süreci daha da güçlenerek atlatacağımıza tüm kalbimle inanıyorum. İnşallah bundan sonrada da daha fazla çalışarak, ilçemize daha güzel hizmetler ulaştıracağız. Vatandaşlarımıza en iyisini sunmak ve sorunlarına çözüm üretebilmek için elimizden geleni fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. İşimizi en iyi şekilde, en ince detayına kadar yaparak Kocasinan’a, Kayseri’ye değer katıyoruz. İnsana dokunan hizmetlerimizi artırarak, hemşehrilerimizin daha fazla yüreklerine dokunacağız. Hep birlikte huzur, dayanışma ve kardeşlik içerisinde geçirebileceğimiz sağlıklı güzel günler diliyorum.”

Başkan Çolakbayrakdar sözlerini, “Vatandaşlarımızın her daim yanındayız.” diyerek noktaladı.

İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı filyasyon ekiplerinin çalışma yürüttüğü ve Vefa Sosyal Destek grubu tarafından ihtiyaçları karşılanan Salur Mahalle Sakinlerine, Kocasinan Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesindeki ekipler tarafından yemek dağıtıldı.-ED-(KOCASİNAN BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft