Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

KOCASİNAN’DA İŞ YERLERİNE ‘HAYIRLI OLSUN’ ÇİÇEĞİ

KOCASİNAN’DA İŞ YERLERİNE ‘HAYIRLI OLSUN’ ÇİÇEĞİ
663 Görüntülenme
22 Eylül 2020-15:55

Kocasinan Belediyesi olarak her zaman esnafların yanında yer aldıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar,  “Geçmişten beri devam eden esnaf dostu belediye kimliğimizi artırarak sürdürüyoruz. Her zaman olduğu gibi esnafımız için yapılması gereken ne varsa elimizden geldiğince gayret gösteriyoruz. Bu çerçevede ilçe genelinde esnaflarımız için birçok proje yürütüyoruz. Özellikle ilçemizde açılan iş yerleri, büyümenin ve gelişmenin bir ifadesidir.  Bizim en önemli hedeflerimizden biri, şehir ekonomisini büyütecek işler yapmak. İşin özü, insana hizmet etmek ve şehri güzelleştirmektir. Bu vesileyle şehrimizin ve ülkemizin ekonomisine katkı sağlayacak olan yeni işyerlerin hayırlı olmasını diler, bol ve bereketli kazançlar temenni ederim.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Mutlu bir şehirde yaşamak ve geleceğin teminatı yavrularımızın keyifçe yaşayacakları bir şehir olması için projeler üretmeye devam edeceğiz.” diyerek sözlerini noktaladı. Yeni işletme açan Esnaflar ise Kocasinan Belediyesi’nin hediyesinden çok memnun kaldıklarını belirterek, hassasiyetinden dolayı Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkür etti. -GA-(KOCASİNAN BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft