• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

KOCASİNAN’IN ATÖLYESİ, EKONOMİYE VE ÇEVREYE KATKI SAĞLIYOR

KOCASİNAN’IN ATÖLYESİ, EKONOMİYE VE ÇEVREYE KATKI SAĞLIYOR
623 Görüntülenme
03 Kasım 2020-15:34

Birçok atölyenin bir arada bulunduğu bakım merkezi ile çalışmaların daha hızlı, daha verimli ve daha ekonomik hale getirildiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için gece-gündüz demeden yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bu kapsamda atölyemizde, belediyemizin bünyesinde bulunan tüm araç ve iş makinelerinin gerekli bakım ve onarımlarını düzenli olarak gerçekleştiriyoruz. Özellikle ağır bakım ve onarım gerektiren araçları da burada revize ediyoruz. Aynı zamanda da bazı ürünlerin üretimini yapıyoruz. Böylelikle önemli ölçüde tasarruf sağlıyoruz. Hizmet kalitesini her geçen gün artırdığımız atölyemizde istihdam sağlayarak ülkemize hizmet ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Atölyenin önemine değinen Başkan Çolakbayrakdar, “Tesisimiz, büyük bir sanayi sitesi gibi çalışıyor. Burada belediyenin ihtiyaçlarını karşılayarak hem Kayseri ekonomisine hem de çevreye büyük katkı sağlıyoruz.” diyerek sözlerini noktaladı. -GA-(KOCASİNAN BELEDİYESİ)  

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft