Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

KTO BAŞKANI GÜLSOY, DENİZ ÇAĞAN’I ZİYARET ETTİ

KTO BAŞKANI GÜLSOY, DENİZ ÇAĞAN’I ZİYARET ETTİ
722 Görüntülenme
08 Ağustos 2021-14:39

KTO BAŞKANI GÜLSOY, DENİZ ÇAĞAN’I ZİYARET ETTİ

KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy ,Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığı görevine seçilen Çağan Medya (Kanal 38 – TV 38) Genel Müdürü Deniz Çağan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcısı, Ersan Dağdeviren ve Genel Sayman Koray Can’da yer aldı. Burada yaptığı konuşmada Federasyon Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kuruluna başarı dileyen Gülsoy, “Aile olarak sizleri iyi tanıyoruz. Başarılı çalışmalarınızı hem medya  grubu olarak biliyorken artık iş dünyasında da  üyelerimizle birlikte güzel işler yapacağınıza eminiz.  Biz her zaman sizlerle birlikte hareket etmeye ve etkinliklerinizde elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’da Gülsoy‘u ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz bizi ziyadesiyle memnun etti. Çok eskiye dayanan dostluğumuz varken ağabeyliğinizi her zaman hissettik.  Bundan sonraki süreçte de Yozgatlılara ki KTO’ya kayıtlı çok sayıda  Yozgatlı olduğunu biliyoruz. Bunlarla ilgili çalışmalarla ilgili beraber güzel şeyler yapacağımızı düşünüyorum.ziyaretiniz içinde teşekkür ediyorum” diye konuştu.  -GA-(HABER MERKEZİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft