• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

KTO MECLİS BAŞKANI ARSLAN’DAN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

KTO MECLİS BAŞKANI ARSLAN’DAN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ
916 Görüntülenme
01 Eylül 2021-13:07

KTO MECLİS BAŞKANI ARSLAN’DAN DENİZ ÇAĞAN’A TEBRİK ZİYARETİ

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Arslan’ın ziyaretinde Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Saymanı Koray Can ve Başkan Yardımcıları Murat Gencer ve Ersan Dağdeviren’de yer aldı.

Ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, ziyaretlerinden dolayı KTO meclis başkanı Cengiz Hakan Arslan’a teşekkür ederek, “Kayseri’de çok sayıda Yozgatlı ticaret erbabı olduğunu biliyoruz. Bu çerçevede bizlerde Yozgatlıları biraraya getirmek ve ticaretle uğraşan hemşehrilerimizle birarada olmak için çalışma yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki süreçte ticaret odası ile bu çalışmayı hayata geçirirsek Kayseri adına güzel bir hizmet olacağını düşünüyoruz. Ben bir kez daha ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan ise, şehrimizde yaşayan yozgatlılara hayırlı hizmetler yapacağına inandığını belirterek, “federasyon başkanı deniz beye hayırlı olsun ziyaretine geldik. Şehrimizde yaşayan Yozgatlılara hayırlı hizmetler yapacağından, bizlerde sayın başkanımızın her daim yanında olacağımızdan, her zaman desteğimizin Deniz Çağan ile birlikte olduğundan emin olmasını, başkanımızın bizden talepte bulunacağı her şeyi elimizden geldiğince gücümüz yettiğince karşılayacağımızı sayın başkanımıza iletiyoruz. Kendisine bir kez daha hayırlı olsun. Başarılarının devamını diliyor, hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft