• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

KURAN, “TEPKİMİZİ KOYACAĞIZ

1041 Görüntülenme
12 Ağustos 2020-17:33

Fenerbahçe Kulübü, TFF'nin açıkladığı harcama limitlerine sert tepki göstermiş, açıklanan takım harcama limitlerinin futbol gerçekleriyle bağdaşmadığı ve asla kabul edilemez olduğun ilan etmişti. Fenerbahçe’nin TFF’ye gösterdiği tepkiye yurtdışından ilk destek Heilbronn Fenerbahçeliler Derneği başkanından  geldi. Heilbronn Fenerbahçeliler Derneği Başkanı  aynı zamanda AlmanyaYozgatlılarFederasyonu (AYDEF) yönetim kurulu üyesi  Badenwürtember Yozgatlılar  Birliği( YozBir) başkan yardımcısı Talip Kuran, Fenerbahçe üzerinde oyunlar oynandığını belirterek, “Biz bu oyunu bozmak için tepkimizi koyacağız Fenerbahçemizin haklarını sonuna kadar savunacağız. Fenerbahçe maddi olarak yıkılamaz” dedi.

Dernek olarak bölgede yaşayan taraftarlarıyla organize olup yayıncı kuruluşu olan aboneliklerini iptal edeceklerini bildiren Kuran, “Bunu tüm Avrupa geneline yaymak için çalışmalarımız devam ediyor Fenerbahçe taraftarlarının birlik ve beraberlik zamanıdır” açıklamasında bulundu. -GA-(GİZEM ABATAY) 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft