• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE YENİ DÖNEM

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE YENİ DÖNEM
581 Görüntülenme
30 Kasım 2020-17:26

. Kurum yöneticileri tarafından karşılanan Çandıroğlu, ilk mesai gününde yaptığı açıklamada, Kayseri’nim Türkiye’nin bel kemiği niteliğinde bir şehir olduğunu söyledi.

 

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini bir süredir sürdüren Celalettin Ekinci’nin, merkeze çekilmesinin ardından Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Bilal Yılmaz Çandıroğlu getirildi. Daha önce de müdürlük görevini başarı ile yürüten Çandıroğlu, ilk mesai gününde, kurum yöneticileri tarafından karşılandı.

 

Daha sonra makamına geçen Çandıroğlu, burada yaptığı açıklamada, memleketi Kayseri’de  yeniden görev yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Yeniden Bismillah diyeceğimiz bir süreci yaşıyoruz. Kayseri ülkemizin bel kemiği niteliğinde bir şehir. Burada yapılan iş ve hizmetler, memleketin geneline yansıyan hizmetler olarak değerlendiriliyor. Bundan öncesi süreçte yaptığımız bir çok projeler, önem arz etmekteydi. Yenilerini üzerine koyarak, insanların güvenini boşa çıkartmayacak şekilde memlekete hizmet edeceğimiz bir süreci başlatmış bulunuyoruz. Bizden önceki süreçte görev yapan arkadaşlarımız layıkı ile bu görevi yerine getirdiler. Ben hepsine teşekkür ediyorum” dedi.-ED-(HABER MERKEZİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft