• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

MELİKGAZİ’DE HER HAFTA BİR OKUL TEMELİ ATIYOR

MELİKGAZİ’DE HER HAFTA BİR OKUL TEMELİ ATIYOR
586 Görüntülenme
28 Eylül 2021-17:31

MELİKGAZİ’DE HER HAFTA BİR OKUL TEMELİ ATIYOR

Temel atma törenine AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Saim Durgun, KTO Başkanı Ömer Gülsoy, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak katıldı.

Melikgazi olarak okul ihtiyaçlarını giderecek çalışmalara imza attıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi Belediyesi olarak, cami, Kur'an kursu, aile sağlık merkezi ve okul konusunda iddialıyız. Allah nasip ederse yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Bugün bir ilkokulun temelini atıyoruz”dedi.

Okul sayısının yapılan hizmetler ile arttığına vurgu yapan Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, “Her hafta bir okulu temeli atan Melikgazi Belediyemize çok teşekkür ederim. Bugün Melikgazi’miz çoğu ilden fazla öğrenciye sahip”dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise, “Kayseri modeli ile hayırseverlerimizle güzel işler yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Okulun hayırlı olmasını dileyen AK parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, “Eğitime katkı büyük bir nimettir. Bu okulda ve eğitime emek veren herkese teşekkür ederim. Kayseri Belediyelerinin yapmış olduğu hizmetler takdire şayan”dedi.  -GA-
(MELİKGAZİ BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft