Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

NNYÜ’DE BAHAR ŞENLİĞİ

NNYÜ’DE BAHAR ŞENLİĞİ
523 Görüntülenme
20 Mayıs 2022-14:50

NNYÜ’DE BAHAR ŞENLİĞİ

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) tarafındangeleneksel olarak düzenlenen Bahar Şenliği 23-25 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

NNYÜ kampüsünde yapılacak7. Bahar Şenliği,Pazartesi günü Çocuk Mehteran Takımı ve Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi ile başlayacak. Bilim, kültür, sanat ve spor etkinlikleri kapsamında düzenlenen ve üç gün sürecek NNYÜ 7. Bahar Şenliği’nde Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. etkinlikleri başta olmak üzere, bilgi yarışmaları, satranç turnuvası, yamaç paraşütü, karaoke, çeşitli oyunlar, sportif faaliyetler, klasik araba sergisi, bisiklet turu, dart turnuvası, duvar boyama gibi birbirinden güzel ve eğlenceli pekçok etkinlik yer alacak.YukatelKayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nın öğrencilerle bir araya geleceği söyleşi programının yer aldığı etkinliklerde her akşam ünlü bir sanatçı NNYÜ’de konser verecek. Şenlik kapsamında ilk gün Manuş Baba, ikinci gün Rabia Karataş, üçüncü gün Melek Mosso sahne alacak.

NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Kerim Güney, geleneksel olarak her yıl düzenledikleri Bahar Şenliklerine pandemi sebebiyle ara vermek zorunda kaldıklarını hatırlatarak,“Öğrencilerimizin çok istediği, sevdiği ve özlediği Bahar Şenliğini bu yıl yeniden düzenleyeceğiz.7. Bahar Şenliğimiz, yoğun ve tempolu geçen eğitim öğretim yılının sonunda öğrencilerimizin biraz olsun rahatlamalarına, stres atıp eğlenmeleri için fırsat olacaktır. Ayrıca öğrencilerimizin bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif yönden gelişmelerine katkı sunacaktır. Bu şenliğimizin sağlık ve huzur içinde geçmesini diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft