• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,52
  • EURO
    34,64
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2166401,32

ORTAKÖY MAHALLESİ YILLARDIR BEKLEDİĞİ KÖPRÜLERİNE KAVUŞTU

ORTAKÖY MAHALLESİ YILLARDIR BEKLEDİĞİ KÖPRÜLERİNE KAVUŞTU
578 Görüntülenme
26 Kasım 2020-17:18

Eski köy bağlantı yolunda ve Bölüksas Mevkiinde bulunan dereden geçen yolların tespiti yapılarak dere yataklarına beton kutu menfezlerle köprü çalışması başlatıldı.

 Mahallelilerin Mahalleli sakinlerin büyük sevinçle takip ettiği çalışma hakkında Başkan Arslan şunları söyledi “Büyükşehir Belediye Başkanımızın ziyaretinin bereketini icraatları ile görüyoruz. Ortaköy Mahallemizde birkaç noktada tespit ettiğimiz hem arazi geçişleri hem mahallenin bağlantı yollarındaki köprü geçişlerini muntazam bir şekilde çalışmalarını yapan hem müteahhit arkadaşlarımıza hem çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ortaköy Mahallemiz her şeyin en iyisine layık. İlçemizin baştan bir uca kadar her biri başımızın tacı, o yüzden güzelleşmeye bir taraftan başladık. Tüm ihtiyaçlarımızı giderinceye kadar durmak yok yola devam diyerek bu düstur ile çalışmaya devam ediyoruz.” -ED-(AKKIŞLA BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft