Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

OSB’DE GÖNÜLLÜ DÜZENLİ KAN BAĞIŞI KAMPANYASI

OSB’DE GÖNÜLLÜ DÜZENLİ KAN BAĞIŞI KAMPANYASI
591 Görüntülenme
23 Ekim 2020-13:58

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’ın başlattığı kampanyaya Kayseri OSB personeli, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren işletmeler ve Özel Kayseri OSBTeknik Koleji idareci, öğretmen ve öğrencileri de katıldı.

Kovid-19 salgını dolayısıyla kan stoklarının önemli ölçüde azaldığını belirten Başkan Nursaçan;“İnsana düşen görev, hastalıklardan kurtulma yollarını arayıp tedavi olmaya çalışmaktır.Zira sağlığın kıymeti ancak kaybedildiğinde daha iyi anlaşılmaktadır.Kan bağışının, kan verilene olduğu kadar, kan verene de birçok yararı olduğu hepinizin malumudur. ERÜ Kan Merkezi,Türk Kızılayı ve Sağlık Bakanlığımızın yıllardan beri büyük bir özveri ile yürütmekte oldukları bu ve benzeri hayırlı çalışmaları Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak gönülden destekliyoruz. Kampanyaya destek vermek için buraya teşrif eden tüm katılımcılara,bağışçılarımıza Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetimi olarak şükranlarımızı sunar, Kampanyanın hayırlı ve bereketli olmasını dilerim.” Dedi.

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan’a kampanyaya katkıları nedeniyle Erciyes Üniversitesi Kan Merkezi yetilileri tarafından plaket takdim edildi. -GA-(OSB) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft