• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

ÖZ- İPLİK İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI BAĞCI’DAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

ÖZ- İPLİK İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI BAĞCI’DAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET
1112 Görüntülenme
10 Eylül 2021-10:44

ÖZ- İPLİK İŞ SENDİKASI KAYSERİ ŞUBE BAŞKANI BAĞCI’DAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

Öz- İplik İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Harun Bağcı yapılan genel kurulun ardından Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular.

Ziyarette Kayseri Kayseri Yozgatlılar Federasyonu başkan yardımcısı Ersan Dağdeviren ve genel sayman Koray Can’da hazır bulundu.

Öz- İplik İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Harun Bağcı, ziyarette yaptığı konuşmasında, “Yeni yönetiminize hayırlı olsun, görevinizde başarılar diliyorum. Kayseri’de böyle bir federasyon olması Kayseri’deki yoğun Yozgatlı nüfusu açısından fayda sağlayacağına inanıyorum” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan ise, “Ziyaretleriniz bizleri mutlu etti. Kayseri’de faaliyet gösteren en fazla üyeye sahip olan sendikalardan birisiniz. Bizlerde böyle sendikadaki kardeşlerimizle bir araya gelerek, neler yapabiliriz konusunun üzerine düştük. Sizlerden önümüzdeki süreçlerde köprü oluşturmanızı istiyoruz. Kayseri’de 200 binin üzerinde Yozgatlı hemşehrimiz bulunuyor. Hangi alanlarda işler yapıyorlar ve hangi talep, istekleri var. Bu mohuyarda birlikte çalışmalar yapacağız” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)       

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft