• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

ÖZHASEKİ ÇİFTİ TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE KALDIRILDI

ÖZHASEKİ ÇİFTİ TEDBİR AMAÇLI HASTANEYE KALDIRILDI
715 Görüntülenme
26 Kasım 2020-16:25

Bazı belirtiler üzerine yaptırdığı test sonucu pozitif çıkan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, eşi Neşe Özhaseki ile birlikte kendilerini ev ortamında izole etmişti. Test sonucuna ilişkin yaptığı sosyal medya paylaşımında kendisi ile temaslı olan kişileri de test yaptırmaları noktasında çağrıda bulunan Mehmet Özhaseki, dün akşam saatlerinde doktorların tavsiyesi üzerine şehir hastanesine nakledildi. Eşi Neşe Özhaseki ile birlikte tedavilerinin bundan sonraki bölümünü şehir hastanesindeki pandemi servisinde sürdürecek olan Özhaseki, Facebook hesabından yaptığı paylaşımda, “Eşimle birlikte genel durumumuz iyi olmakla beraber bu güne kadar evde sürdürdüğümüz tedavi doktorlarımızın tavsiyesi ile tedbir amaçlı hastane ortamına nakledilmiştir. Hamdolsun ki endişelenecek bir durumumuz yok. Rabbimizin bize ve hastalarımıza tez vakitte şifa buyurmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Hastane kaynaklarından edinilen bilgiye göre, Mehmet Özhaseki ve Neşe Özhaseki’nin belirlenen tedavi takvimi kapsamında sağlıklarına kavuştuktan sonra taburcu edilecekleri ve bir süre daha ev ortamında dinlenecekleri öğrenildi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft