Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

ÖZTÜRK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET

ÖZTÜRK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET
617 Görüntülenme
18 Kasım 2020-17:11

İlk önce Yahyalı İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Doğan’ı makamında ziyaret eden ikili, Covid 19 salgınındaki son durum ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıp, sağlık çalışanlarına başarı dileklerini ilettiler. Ardından sahada görev yapan filyasyon ekiplerine destek ziyaretleri yaptılar.

Yapılan ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk; “Bugün Sayın Kaymakamımızla sağlık çalışanlarımıza manevi anlamda destek olmak için filyasyon ekiplerimizi ziyaret ettik. Rabbim onlara kolaylıklar versin. Moral ve motivasyon açısından onların yanındayız. Hem madden hem de manen onların destekcisiyiz. Araçlarımızla, personellerimizle onlara destek veriyoruz. Hani Anneye nasıl öf denilmezse, sağlık çalışanlarımıza da öf dememeliyiz. Onlara yapılacak her türlü şiddete karşıyız. Onlara şiddet göstermek yerine yanlarında olmalı, işlerini kolaylaştırmalıyız. Bizim her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum.”diye konuştu.

Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner ise açıklamasında; “ Tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Herkes elinden geldiğince gayret edip, olağanüstü bir mücadele veriyor. Bizde insanlardan istirham ediyoruz. Lütfen dikkatli olun. Dikkat etmediğiniz her husus, bu insanlara iş yükü olarak geri dönüyor. Her insan bir kişilik çalışır. Ama bu arkadaşlarımız 2-3 kişilik çalışıyor. Herkes maskesi takmak, mesafeli durmak ve hijyenine dikkat etmek zorunda. Karantinaya alınanlar karantina kurallarına uymak zorundalar. Ekiplerin işlerini kolaylaştırmak zorundalar. Biz özveriyle çalışan bu insanlara çok teşekkür ediyoruz. Kurallara hassasiyetle uyan insanlara teşekkür ediyoruz. Herkesi kurallara uymaya davet ediyoruz. “ ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahyalı İlçe Sağlık Müdürü Yusuf Doğan’da verdikleri destekten dolayı Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner’ e ve Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk’ e teşekkür etti. -GA-(YAHYALI BELEDİYESİ)  

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft