• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

PALANCIOĞLU, “KEYKUBAT MAHALLESİ ADETA YENİLENİYOR”

PALANCIOĞLU, “KEYKUBAT MAHALLESİ ADETA YENİLENİYOR”
507 Görüntülenme
24 Eylül 2020-15:19

Keykubat Mahallesi´nin Melikgazi İlçesi için ayrı bir önemi olduğunu çünkü bu semtin gelişmeye açık ve özellikle şehir stadyumunun burada bulunmasının mahalleye yeni bir misyon ve farkındalık kazandırdığını hatırlatan Başkan Dr. Palancıoğlu, “Keykubat Mahallesinin Şeker fabrikası karşısında, Yeni sanayi sitesinin yakınlığıyla cazibe merkezidir 1960´lı yıllarında kurulan ve Kayseri de 4-6 katlı ama bahçeli evlerin yer aldığı bir semtimizdir. Bu açıdan Keykubat Mahallesi geçmişi ile gelecek arasında adeta bir köprü niteliğindedir. Şimdi çok katlı modern yapılar ile adeta yenilenmektedir. Bu değişe uygun olarak belediyemizce bazalt zeminli otopark ve yaya yolu çalışması yapılmaktadır. 4 cadde, 12 sokak ile bunlara bağlantılı tüm yollarda asfaltlama çalışması yoğun bir şekilde devam etmektedir. Dolayısı ile Keykubat mahallemiz adeta yenilenmektedir” dedi. 

Başkan Dr. Palancıoğlu, Keykubat Mahallesinin Şeker fabrikasın karşısında, Yeni sanayi sitesinin yakınlığı cazibe merkezi olduğunu sözlerine ekledi. -GA-(MELİKGAZİ BELEDİYESİ)

 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft