Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

"SAĞLIK ÇALIŞANLARININ AŞILAMALARI ÇARŞAMBAYA KADAR SÜRECEK"

"SAĞLIK ÇALIŞANLARININ AŞILAMALARI ÇARŞAMBAYA KADAR SÜRECEK"
627 Görüntülenme
19 Ocak 2021-16:35

İl Sağlık Müdürlüğünün sitesinde yer alan açıklamaya göre, Benli başkanlığında İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri, aşılama merkezi sorumluları ve aile hekimlerinin katılımı ile gerçekleşen online video konferans toplantısında, Kovid-19 aşılama programının ikinci aşaması masaya yatırıldı.

Sağlık çalışanlarının aşılama işlemlerinin devam edeceğini belirten Benli, "İstisnaları olan sağlık çalışanlarımız aşılarını ilerleyen süreçte yaptırabilecek ama istisnası olmayan çalışanlarımız için çarşamba günü son gün. İstinası olmadan çarşambaya kadar yaptırmayan sağlık çalışanlarımız daha sonra aşı yaptırmak isterlerse son aşamaya kadar beklemek zorunda kalacaklar." ifadelerini kullandı.

Bugünden itibaren Sağlık Bakanlığının talimatları gereği ikinci aşamaya geçildiğini anlatan Benli, bu kapsamda, huzurevi, engelli ve bakımevlerinde kalan vatandaşlarla 90 yaş üzeri vatandaşları aşılamak için çalışmaların başladığını aktardı.

Kentte bu organizasyonu güçlü bir şekilde planlayarak uygulayacaklarını belirten Benli, "Ambulans desteğinde acil müdahale yapabilecek güçlü ekipler ile bu mekanlarda aşılama işlemini başlatacağız. Hafta sonuna kadar bu grubun aşı uygulaması tamamlanacak." ifadelerini kullandı.-ED-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft