• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

ŞAHİN'DEN TOMARZA'DA ÇİFTÇİ ZİYARETİ

ŞAHİN'DEN TOMARZA'DA ÇİFTÇİ ZİYARETİ
654 Görüntülenme
23 Ekim 2020-14:34

Kayseri Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında yürütülen projelerin sürdürülebilirliğini yerinde tespit etmek ve yatırımcılarla bilgi alışverişinde bulunmak üzere Şahin ile Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürü Mesut Erer tarafından yatırım alanları ziyaret edilmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Tomarza ilçesinde çiftçi Doğan'a ait tesiste incelemelerde bulunan Şahin, tarımsal desteklemelerin başlıca amacının ulusal alanda kalkınmanın gerçekleştirilmesi ve sürdürülebilirliğinin sağlanması olduğunu belirtti.

  Bu nedenle kırsalda gelişmenin, kırsalın sahip olduğu fiziki ve insan kaynaklarının verimli kullanımına ve bu kaynaklardan elde edilen ürünlerin miktar ve kalite yönündeki pozitif değişimlerine bağlı bulunduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:"Kırsal alanlarda yaşanacak ilerlemeler ülkemizin tamamının kalkınmasında çok büyük etkilere sahip olacaktır. Devlet desteklerini düzenleyen teşvik politikalarının en önemli amaçlarından biri ülkenin, kırsal bölgeleri ile diğer bölgeleri arasındaki gelişmişlik farkını azaltmak ve bu bölgelere yatırım yapılmasını özendirmektir. Kırsal alanda tarım ve hayvancılık konularında yatırım yapmak isteyen yatırımcılarımızı bilgilendirmek ve yatırıma yönlendirmek için müdürlüğümüzde Yatırımcı Danışma Ofisi oluşturduk. Yatırımcılarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz." -GA-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft