Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

SAKARYA YOZGATLILAR DERNEĞİ TÖRENLE AÇILDI

1383 Görüntülenme
21 Temmuz 2020-15:52

Açılış törenine eski Bakan Lütfullah Kayalar’ın yanısıra kayseri Yozgatlı dernekler federasyonu başkanı mustafa Özcan ile başkan vekili deniz Çağan’da katıldı.

Derneğin Serdivan İlçesi’nde ki yeni hizmet binasının açılışına İyi Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, eski Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar, Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Cengiz Yiğit, Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu(DUYKON) Genel Başkanı ve İstanbul Yozgatlılar Federasyon Başkanı Ahmet Yılmaz,  Sakarya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Matur, Yozgatlılar Vakfı Başkanı Durak Turan Düz, Ankara Yozgatlılar Federasyon Başkanı Ahmet Koç, DUYKON Ankara Temsilcisi İbrahim Çetin, Kayseri Yozgatlılar Federasyon Başkanı Mustafa Özcan, Başkan Vekili Deniz Çağan, İyi Parti İl Başkanı Selçuk Kılıçaslan, Serdivan Belediyesi Başkan Yardımcısı Selvet Karaoğlu, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, SASTOP Başkanı Av. Önder Döker, TKGD Başkanı Hülya Lüleci,  Valilik Basın Müdürü Hüseyin Bahar, Adem Şenel  hocanın yanında siyaset, sağlık, iş dünyasından çok sayıda davetli ve ilimizde yaşayan Yozgatlılar katıldı.

Sakarya Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Dernek Başkanı Günay Yazıcıoğlu davetlileri kapıda karşıladı Dernek Başkanı Günay Yazıcıoğlu  “Sakarya kültür mozaiği bir şehir. Gurbette ki Yozgatlılar olarak şehrimin kültürüne, kardeşlik iklimine katkı sunmak için çalışmalar yaptık. Bundan sonra da imkanlarımız dahilinde katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Açılış öncesi konuşan eski Bakanı Lütfullah Kayalar, böyle bir açılışa katılmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, Birlik ve beraberliğin en güzel temsil edileceği bir mekan olmasını temenni etti.  Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu’nun da hayır olsun temennisinin ardından Sakarya Yozgatlılar Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin yeni hizmet binasının açılış kurdelası kesildi.

Açılış sonrası davetlilere Yozgat’ın yöresel lezzetlerini ikram edildi. -GA-(GİZEM ABATAY) 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft