• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

SAMAĞIR MAHALLESİNDE İNCELEME

SAMAĞIR MAHALLESİNDE İNCELEME
869 Görüntülenme
03 Kasım 2020-16:31

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Altun, talepleri dinleyerek, "İlçemize katkı sağlamak için inşallah birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, mahallelerimizin eksikliklerin tek tek giderileceğiz" dedi.

Samağır mahallesinde devam edene ve yapılacak çalışmalara değinen Başkan Altun," Samağır Mahallemizde, devam eden yol yapım çalışmalarımızı yerinde inceleyerek hemşehrilerimizin taleplerini dinledik. Yol yapım çalışmalarımız sonrası Cami lojmanı, Kur'an Kursu lavaboları ve mahalle fırınımızın eksikleri var bunları zaman içinde gidereceğiz. Ayrıca mahallemizde çocuklarımız ve aileleri için bir park alanı yapacağız. Büyükşehir belediyelerimizle koordineli bir şekilde mahallelerimizin sorunlarının çözümü noktasında gayretle çalışıyoruz. Gayemiz ilçemize hizmet, hemşehrimize hizmet. Bu çalışmalarda muhtarlarımız da bizim önemli bir paydaşımız. İlçemize katkı sağlamak için inşallah birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, mahallelerimizin eksikliklerin tek tek giderileceğiz." diye konuştu. Mahalle Muhtarı Bahattin Özpolat ve mahalle sakinleri de yapılan tüm çalışmalar için Başkan Özkan Altun ve yetkililere teşekkür ettiler. -GA-(BÜNYAN BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft