• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ DEMİRCİ TOPRAĞA VERİLDİ

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ DEMİRCİ TOPRAĞA VERİLDİ
625 Görüntülenme
06 Mart 2021-16:31

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ DEMİRCİ TOPRAĞA VERİLDİ

Geçtiğimiz gün Bitlis Tatvan'a gitmek üzere havalandıktan sonra düşen helikopterde şehit olan 11 askerden Uzman Çavuş Tolga Demirci için memleketi Kayseri'nin Pınarbaşı ilçesinde tören düzenlendi.

Törene, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, AK Parti Kayseri milletvekilleri İsmail Emrah Karayel ve Hülya Nergis, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Aziz Adalı, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Jandarma Komutanı Albay Nadir Çelik, Kayseri Cumhuriyet Başsavcısı Abdulkadir Akın, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

Şehit Demirci'nin vasiyeti üzerine babasının mezarının bulunduğu Uzunpınar Mahallesi'nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.  Şehit Demirci'nin ailesi, şehidin Türk Bayrağına sarılı tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

İl Müftüsü Şahin Güven'in kıldırdığı cenaze namazının ardından Şehit Demirci'nin naaşı, Uzunpınar Aile Mezarlığı'na defnedildi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft