• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

SOYKARCI, SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

SOYKARCI, SEÇİM SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ
785 Görüntülenme
22 Temmuz 2020-14:26

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği toplantıda konuşan Soykarcı, federasyonun seçim sürecine girdiğini ve tüzüğün gerektirdiği şekilde takvimin işlediğini belirtti.

20 Temmuz'dan itibaren ASKF'ye bağlı 121 üye kulübün delegelerini kendilerine bildirdiğini vurgulayan Soykarcı, genel kurulun 8 Ağustos'ta Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılacağını söyledi.

Genel kurul öncesi bir çok kişinin aday olmak için çalışma yaptığını belirten Soykarcı, "Burası bizim malımız, mülkümüz değil, herkes aday olabilir. Ancak başkanlığına aday olduğunuz kuruluşun en azından tüzüğünü okuyun." dedi.

Soykarcı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz ASKF'yi gerçekten çok iyi temsil ettik, çok iyi yerlere getirdik. O yüzden karşımıza bu kadar aday çıkıyor. Antrenörler bizim değerlerimizdir, bizim olmazsa olmazımızdır. Ancak seçim sürecinde bazı antrenörler bir takım çalışmaların içerisine giriyor. Antrenörler ASKF yönetimine bu kadar talip olacaklarına işlerini yapsınlar. Mehmet Topuz ve Ali Turan'dan sonra kentten profesyonel futbolcu çıkmadı. Kafayı buna yorsunlar."-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft