• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

ŞİRİNTEPE MAHALLESİ HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR VE GÜZELLEŞİYOR

ŞİRİNTEPE MAHALLESİ HER GEÇEN GÜN GELİŞİYOR VE GÜZELLEŞİYOR
551 Görüntülenme
14 Eylül 2020-17:22

Şirintepe mahallesinin her geçen gün büyüyen ve gelişen bir semt olduğunu yeni blokların yükseldiğini ve nüfusun artığını belirten Başkan Dr. Palancıoğlu “Şirintepe Mahallesi şehrimizin gelişen ve büyüyen bir semtimiz. Yeni yeni blokların yükselmesi ile nüfusu artığı gibi bölgenin ulaşım ağında da yoğunluk yaşanmaktadır. Birçok cadde ve sokak yetersiz kalmakta ve yeni alternatif yolların açılmasına gerek duyulmaktadır. Bu neden ile bu semtte yapılan yol ve çevre düzenleme çalışması ile bölgenin hem ulaşımı kolaylaştırılmakta hem de eski yolar yenilenmektedir. Yapılan çalışmalar ile cadde ve sokaklar ile bunlara bağlantılı yollarda asfalt çalışması gerçekleştirildi. Yaklaşık 2000 metre yol çalışması ile yapılan çalışma da alt yapı da bütünlük sağlandı ve 3.500 ton asfalt kullanıldı” dedi.

Başkan Dr. Palancıoğlu, Şirintepe yol ve çevre düzenleme çalışmasında aynı zamanda yaya yolu ve orta refujlarında yenilendiğini ve cep otoparklar inşa edildiğini sözlerine ekledi.-GA-(MELİKGAZİ BELEDİYESİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft