• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,48
  • EURO
    34,76
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2081364,39

STUTTGART YOZGATLILAR DERNEĞİ’NDEN ZİYARET

1205 Görüntülenme
02 Mart 2021-18:09

STUTTGART  YOZGATLILAR DERNEĞİ’NDEN  ZİYARET

Stuttgart Yozgatlılar Derneği ( YOZBİR)Başkanı İbrahim Açıkyürek ve ekibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor İbrahim Açıkyürek, . Heilbronn Türk Spor Kulübü Başkanı ve  iş insanı Yozgatlı Erdal Cengiz'i iş yerinde ziyaret etti.  Ziyarette Fenerbahçeliler Derneği başkanı olan aynı zamanda DUYKON Heilbron temsilcisi Talip Kuran'da eşlik etti. Ziyaret boyunca sohbetler ve DUYKON  teşkilatının faaliyetleri konuşuldu.

Stuttgart Yozgatlılar derneği ( YOZBİR)Başkanı İbrahim Açıkyürek DUYKON Avrupa Basın Temsilcisi Doğan Tufan'a yaptığı açıklamada, "Stuttgart ve çevresinde en çok Yozgatlı hemşehrilerimizin yaşadığını biliyoruz bunun için hemşehrilerimizi ziyaret ederek kurulmuş olan derneğimizi ve amaçlarımızı anlatarak hem kendimizi tanıtıyor hem de hemşehrilerimizi yakinen tanıma fırsatı buluyoruz. Bu günde  Heilbronn şehrimizin köklü spor kulübümüzün başkanı aynı zamanda iş insanı olan genç  hemşehrimiz Erdal Cengiz  başkanımızı ziyaret etmenin, tanımanın mutluluğunu yaşadım. Erdal Cengiz kardeşimi tebrik ediyorum başarılar diliyorum" dedi.

İş  insanı Erdal Cengiz'de, "Yozgat sevdalı ağabeylerim kardeşlerim geç de olsa birleşerek Yozgatlılar Birliği adında dernek kurmuşlar, duyunca çok sevindim bizde bir Yozgatlı olarak derneğimize üye olarak  desteğimiz olacak. Bizi ziyaret eden İbrahim Açıkyürek başkanıma teşekkür ederim. Yozgatlılar derneğimiz hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Daha sonra İbrahim Açıkyürek Yozgat spor logolu atkı  hediye etti.-ED-(HABER MERKEZİ)

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft