Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

SİVAS VE DEVELİ’DEN BAŞKAN AKAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

SİVAS VE DEVELİ’DEN BAŞKAN AKAY’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
550 Görüntülenme
24 Eylül 2020-15:24

Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer’in de katıldığı ziyarette, Kayseri Şeker’in yaklaşan 66. Pancar Alım Kampanyası ile Başkan Akay’ın sektörün sorunlarına ilişkin verdiği mücadelelerden dolayı başarı dileklerinde bulunan Sivas Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Vekili Abdullah Hazırcı, sektörden geçimini sağlayan pancar üreticilerinin sorunları ve kooperatiflerin çalışmaları hakkında Başkan Akay ve Özer ile bir süre görüş alışverişinde bulundular. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay kooperatiflerin, çiftçilere sürdürülebilir ve sözleşmeli tarımsal üretim imkânı sağlayabilmesi ile çiftçilerin hak ve menfaatlerinin korunabilmesi adına çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Pandemi süresince üreticilere her zamankinden daha fazla destek verilmesi gerektiğini ifade etti. 

Günün bir diğer ziyaretçileri ise Develi Taşıyıcılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Demirci ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Ayhan ve Hasan Ayhan oldu. Başkan Akay ile makamında bir süre görüşen Mehmet Demirci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker’in taşıyıcı esnafına ve dolayısıyla bölge ekonomisi ile istihdamına verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini ilettiler. -GA-(ŞEKER FABRİKASI) 

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft