• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    2073533,01

TALASLI ÖĞRENCİLER, GEZEREK ÖĞRENDİLER

TALASLI ÖĞRENCİLER, GEZEREK ÖĞRENDİLER
1045 Görüntülenme
01 Haziran 2022-15:44

TALASLI ÖĞRENCİLER, GEZEREK ÖĞRENDİLER

Talas Belediyesi’nin ilçede yaşayan öğrencilere yönelik olarak başlattığı ‘Tarihi Çevre Tanıtım Gezileri’ sona erdi. ‘Şehrimizi Tanıyoruz’ sloganı ile Başakpınar Mahallesi Fatma ve Yüksel Başbuğu İmam Hatip Lisesi ile başlayan program Süleymanlı Mahallesi Muammer Beluk Çok Programlı Anadolu Lisesi ve Anadolu Meslek Programı öğrencileri ile son buldu.

Program kapsamında ilk olarak Selçuklu Uygarlığı Müzesi’ni ziyaret eden öğrenciler daha sonra Kayseri Lisesi Millî Mücadele Müzesi ile Kayseri Kalesi ve Arkeoloji Müzesi’ni gezerek buralardaki tarihi eserler hakkında bilgiler aldı. 

400 ÖĞRENCİYE KÜLTÜR TURU

40’ar kişilik gruplar halinde gerçekleşen tur programı kapsamında kırsal mahallelerde okuyan toplam 400 öğrenci, müzeleri ziyaret etmiş oldu.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Talas Belediyesi tarafından düzenlenen çok güzel bir projenin içinde yer aldıklarının altını çizen okul öğretmenleri de öğrenciler açısından çok faydalı bir program bulduklarını dile getirdi. 

Düşüncelerini paylaşan Muammer Beluk Çok Programlı Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Öznur Dursun, “Her şey çok güzeldi, müzelerimizi gezdik, çok faydalı bir etkinlik oldu, teşekkür ederim.” dedi.

Geziden duydukları memnuniyeti dile getiren öğrenciler de tarih ve çevreyi tanıma anlamında çok önemli bir program olduğunu ifade etti. Müzeleri ziyaret ederken tarihi eserleri ve eski dönemlere ait paraları gördüklerinde çok heyecanlandıklarını belirten öğrenciler, programı gerçekleştiren Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft