• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

TALAS'TA BAYRAM COŞKUSU

TALAS'TA BAYRAM COŞKUSU
724 Görüntülenme
31 Temmuz 2020-18:19

Talas Belediyesi aldığı tedbirlerle kurban kesiminin sağlıklı ve huzurlu şekilde gerçekleştirilmesini sağladı.

Reşadiye Mahallesi eski stadın yanı sıra Mevlana, Yenidoğan ve Harman mahallelerinde kurban kesim alanlarını hazırlayan Talas Belediyesi, kesim alanlarında Koronavirüs tedbirleri ve temizlik denetimlerini de ihmal etmedi. Kesim alanlarında ateş ölçüp maske dağıtımı yapan Talas Belediyesi ekipleri temizlik, ilaçlama, sosyal mesafenin korunması gibi çalışmaları da eksiksiz yerine getirdi.

Vatandaşın sağlığının ve huzurunun her şeyden önce geldiğini belirten Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, “Her bayram olduğu gibi bu bayram da vatandaşımızın huzur içinde kurban ibadetini yerine getirmesi için tüm imkânlarımızın seferber ettik.. Vatandaşlardan ricamız Temizlik, Maske ve Mesafe konularında hassasiyet göstermeleri” dedi.

Sunulan hizmetten dolayı memnuniyetini dile getiren Talas halkı ise “Steril bir ortamda kesim yapmamızdan dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz. Hem satıcılar hem de kesim için buraya gelenler çok memnunuz.” diye konuştu.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft