Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

TALAS’TA PAZAR ESNAFINA SOĞUK GÜNDE SICAK ÇORBA

TALAS’TA PAZAR ESNAFINA SOĞUK GÜNDE SICAK ÇORBA
479 Görüntülenme
27 Ocak 2022-15:10

TALAS’TA PAZAR ESNAFINA SOĞUK GÜNDE SICAK ÇORBA

Haftanın 5 günü pazar yerlerinde gerçekleştirilen organizasyonda sabah 09.30 ile 11.00 saatleri arasında yaklaşık 150 kişilik çorba ikramı yapılıyor.

“TALAS HER ZAMAN GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATIYOR”

Çorba ikramından duydukları memnuniyeti dile getiren pazar esnafı, Talas Belediyesi’nin her zaman güzel hizmetlere imza attığının altını çizdi. Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın esnafın yanında olduğunu bir kez daha gösterdiğini söyleyen esnaflar, ikramlar için Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

“ALLAH, BİRİNİZİ BİN ETSİN”

Pazarda meyve satışı için tezgâh açan esnaf Mustafa Eroğlu, “Talas Belediyesi’nden çok memnunuz, hizmetleri çok güzel, yollarımızı açıyorlar, bugün de bizim yanımızda oldular, çorba ikramında bulundular. Allah razı olsun bu soğukta yanımızda oldular. Çok teşekkür ederim” dedi.

“MERHAMETLİ İNSANLARIN YAPACAĞI BİR HİZMET”

Bir başka pazar esnafı da “Bu hizmet merhametli insanların yapacağı hizmettir” ifadeleriyle yapılan organizasyonun kendileri için değerli olduğunu kaydetti. “Bu hizmet, pazarcı için ne kadar güzel olmuş, her insan yapmaz bunu” diyen pazar esnafı, Başkan Yalçın’a teşekkürlerini iletti.

Bir diğer esnaf da kış gününde sıcak çorbayla içinin ısındığını belirterek “Allah birinizi bin etsin” şeklinde duygularını dile getirdi.-ED-(TALAS BEL)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft