• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

TED KAYSERİ KOLEJİ’NDE ATATÜRK ANILDI

TED KAYSERİ KOLEJİ’NDE ATATÜRK ANILDI
627 Görüntülenme
10 Kasım 2021-17:04

TED KAYSERİ KOLEJİ’NDE ATATÜRK ANILDI

TED Kayseri Koleji, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83. Yıldönümü nedeniyle bir anma programı düzenledi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış programıyla başladı. Anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan ‘Atatürk’ adlı sunum yapıldı.

Ardından Mustafa Kemal’in askerleriyiz isimli sinevizyon gösterisi izlenildi.

TED Kayseri Koleji Ortaokul Müdürü Canan Yesbek, günün anlamına yönelik bir konuşma yaparak, “Bugün nerdeyse 2 sene sonra bir 10 Kasım’da bir araya geldik. Özdemir Asaf ne güzel anlatmış seni sevmekten önce anlamak isterim demiş. Atatürkçü olmak duvara astığımız resimler, tişörtlerimizde baskılı resimler ya da sosyal medya hesaplarındaki görseller midir ? Atatürkçü olmak için önce onu anlamak gerekiyor. Onu anlamak, onun karakterini anlamak için çocukluğunu,gençliğini bilmek gerekir. Onu anlamak aydınlanmaksa biz meşaleleri yaktık. Sen rahat uyu Ata’m” dedi.

TED Kayseri Koleji Anaokulu Müdürü Alev Çelik, “Her gün alevlenen, küllenmeyen ve insanlık tarihinde eşi benzeri olmayan bir sevgi. Bu fotoğraf vesilesiyle huzurlarında ülkemizin yetiştirdiği en büyük insanı, dünyanın en seçkin ve saygın lideri Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı,sevgi ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından ortaokul öğrenciler tarafından Zeybek gösterisi yapıldı.

Daha sonrasında ise ilkokulu öğrencileri tarafından ‘Bir Tutkudur Mustafa Kemal’ şiirini seslendirdiler. Ardından TED Kayseri Koleji okul korusu öğrencileri sahne aldılar.

TED Kayseri Koleji tarafından düzenlenen onsuz geçen 83 yıl konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan öğrenci Mehmet Alp Maden ‘Çınar’ isimli kompozisyonunu okudu. 

GİZEM ABATAY

  

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft