• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,54
  • EURO
    34,91
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2106986,88

TELAFİDE TALAS DA VAR

TELAFİDE TALAS DA VAR
585 Görüntülenme
07 Temmuz 2021-15:06

TELAFİDE TALAS DA VAR

MEB’in başlattığı “Telafide ben de varım” projesi kapsamında Talas Belediyesi’nin Kuruköprü Mahallesi Futbol Sahasında düzenlediği uçurtma şenliği çocuklardan büyük ilgi gördü.

Kuruköprü İlkokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin katıldığı etkinlikte belediye tarafından çocuklara, uçurtmanın yanında, meyve suyu ve kek ikramı yapıldı.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN YALÇIN’A TEŞEKKÜR

Etkinliğe katılan öğretmen ve öğrenciler belediyenin kampanyaya verdiği destekten ve uçurtma şenliği programından duydukları memnuniyeti dile getirerek Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’a teşekkür etti.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan ilkokul öğretmenleri “Telafide ben de varım” projesinde çerçevesinde etkinlik yapmak istediklerini belirterek bu konuda belediyeye müracaat ettiklerini ve geri çevrilmediklerini dile getirdi. Belediyenin kendilerine daima destek verdiğini ifade eden öğretmenler, Başkan Yalçın’a teşekkür etti.

Kuruköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı Yavuz İncedayı da düzenlenen organizasyondan memnunluk duyduklarını ifade ederek Başkan Yalçın’a teşekkürlerini iletti.-ED-(TALAS BEL)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft