• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

TENİS TURNUVASI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

TENİS TURNUVASI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
538 Görüntülenme
07 Kasım 2020-17:15

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Tenis Federasyonu öncülüğünde 12-15 Kasım'da Şırnak'ta düzenlenecek olan "Cudi Kupası Tenis Turnuvası"nın hazırlıkları sürüyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Tenis Federasyonu öncülüğünde 12-15 Kasım'da düzenlenecek olan "Cudi Kupası Tenis Turnuvası" için Şırnak Üniversitesi kampüsündeki 4 tenis kortunda hazırlık yapıldı, olumsuz hava şartlarına karşı kortların üstleri brandayla kaplandı.

Turnuvanın açılışına, milli tenisçi Marsel İlhan ve sanatçı Behzat Gerçeker'in de katılması bekleniyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Beytullah Birlik, turnuvaya ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını, hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş'un kenti ziyaretinin ardından turnuvanın yapılması kararı alındığını aktaran Birlik, "Cudi Dağı eteklerinde bu turnuvanın yapılması çok anlamlı ve bizim için gurur verici." dedi.

Turnuvanın, Şırnak Üniversitesi kampüsündeki 4 tenis kortunda yapılacağını belirten Birlik, turnuva için Şırnak Üniversitesi ile iş birliği yaptıklarını, kampüsünde modern tenis kortlarında hazırların devam ettiğini anlattı.

Turnuvaya şu ana kadar 75 sporcunun başvurduğunu, yaklaşık 120 başvuru beklediklerini ifade eden Birlik, kentin bir spor şehri olması için Valilik öncülüğünde gerekli girişimlerin sürdüğünü kaydetti.

Huzurun tesisinin en güzel sonuçlarının son 2 ayda yapılan Yamaç Paraşütü Şampiyonası ve Beytüşşebap ilçesindeki Rafting Şampiyonası olduğunu dile getiren Birlik, bu tür aktivitelerin süreceğini belirtti.-NG-(AA)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft