• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

TOK’TAN OTAĞ’DAKİ FOTOĞRAFA TEPKİ

TOK’TAN OTAĞ’DAKİ FOTOĞRAFA TEPKİ
650 Görüntülenme
23 Ekim 2020-15:22

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ve heyetinin Kayseri’de ziyaretleri kapsamında Erciyes Zafer Kurultayı’ndaki otağının önünde bozkurt işareti yaparak fotoğraflarını paylaşmalarının ardından açıklamalarda bulundu.

Tok, sözlerine basın mensuplarına teşekkür ederek başlayarak, “Siz bizim yol arkadaşımızsınız. Bizi o noktada her zaman desteklediniz. Sizlerin Dünya Gazeteciler Günü’nüzü kutluyorum” dedi. 

Tok, “Geçtiğimiz gün İP isimli partinin genel başkanı Meral Akşener ve yanında bulunan heyet, hangi aklı evvelin kılavuzluğunda olduysa Ülkücü Hareketin anılarının, hatıralarının olduğu Erciyes Zafer Kurultayı alanına, merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin konakladığı otağın önüne götürülüp, heyet halinde sırıtarak Bozkurt işareti yaptırılmıştır. Dün ve bugün, Erciyes’te ve Otağımızın önünde kirlenen yerlerdeki gerekli dezenfekte işlemleri değerli Ülküdaşlarımız tarafından yapılmış ve kirler büyük titizlikle temizlenmiştir” diye konuştu.

Gazetecilerin sorusu üzerine Tok, otağın anahtarının kendilerinde olduğunu ifade ederek, “Otağın anahtarı bizdedir. Gidiyorlar bizim otağımızın önünde resmi çekiniyorlar. Gidiyorlar bozkurt işareti yapıyorlar. Biz sizin hiçbir yerinize gitmedik. Biz sizin hiçbir programınıza gitmedik. Biz sizin ne olduğunuzu biliyoruz. Sizi biz fitnenizden biliyoruz. İçimizdeyken neler yaptığınızı bir dünya duydu. Bugün biz bunlar için bu mücadelemizi veriyoruz. Siz bu noktada bozkurtu ve MHP’nin tabelasını kaldırmak isterken biz sizin Kayseri’ye geldiğinize bir şey demiyoruz. Kayseri’de siyaset yapmanıza da bir şey demiyoruz. Gidip provakasyon eder gibi Ülkücü hareketin otağına, başbuğumuzun ve şimdiki genel başkanımızın oturduğu o otağanın önünde fotoğraf vermeniz olmuyor. İçerisine anahtar olmadığı için giremediniz. Biz bu anahtara ömrümüzü verdik. Biz o Erciyes Zafer Kurultayını ülkücülerle birlikte gerçekleştirdik. Siz oradan Kayseri’yi karıştıramazsınız. Karıştırdığınız anda karşınıza MHP İl Teşkilatı kale gibi çıkar” dedi.

Askıda ekmek kampanyasının sorulması üzerine Tok, “Biz askıda ekmek kampanyasını yeni yapmıyoruz. Biz bu kampanyaları devam ettirdik. İnsanların birbirine yardımcı olmasının neticesinde biz bu kampanyaları devam ettireceğiz. Biz faydalı bir iş yaptığına inanan bir teşkilatız. Biz askıda milletvekili kampanyası yapmadık. Biz askıda ekmek kampanyası yapıyoruz” diye konuştu.

Tok, sözlerini de, “Bozkurt bizimdir, otağı bizimdir” diye noktaladı. -GA-(GİZEM ABATAY )        

                  

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft