• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

TSYD KAYSERİ ŞUBESİ, GÖZBAŞI’NI ZİYARET ETTİ

TSYD KAYSERİ ŞUBESİ, GÖZBAŞI’NI ZİYARET ETTİ
675 Görüntülenme
27 Temmuz 2021-15:35

TSYD KAYSERİ ŞUBESİ, GÖZBAŞI’NI ZİYARET ETTİ

TSYD Kayseri Şubesi yönetimi Yukatel Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’nı yeni sezon öncesinde ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

 TSYD Kayseri Şube başkanı Oktay Ensari, “Kayserispor gerçekten bizim canımız, ciğerimizdir. Kayserispor’un hangi yönetimi iş başında olursa olsun biz her zaman takımımızın spor basını olarak yanındayız. Kayserispor’a kadın eli değdi ve Türkiye genelinde nu takdirle söylüyorum. İnşallah bundan sonrada Türk sporunda kadınların sayısı da artmış olur. Berna hanımın her zaman yanındayız“ dedi.

Yukatel Kayseispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı ise “Bende TSYD Kayseri şubesine bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Sizler bizim dışa açılan sesisiniz.en kötü günlerimizde bile yanımızda olmanız bizim için çok kıymetlidir” diye konuştu.

Konuşmaların ardından TSYD Kayseri Şube başkanı Oktay Ensari, günün anısına Yukatel Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı’na plaket takdim etti.

GİZEM ABATAY   

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft