• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,55
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2162013,82

TURHAL ŞEKER FABRİKASI 87. PANCAR ALIM KAMPANYASI BAŞLADI

TURHAL ŞEKER FABRİKASI  87. PANCAR ALIM KAMPANYASI BAŞLADI
523 Görüntülenme
26 Eylül 2020-17:08

Turhal Şeker Fabrikası'nda düzenlenen törene, Tokat Valisi Ozan Balcı, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Turhal Kaymakamı Ali Gökay, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Tokat ve Turhal'da faaliyet gösteren oda ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile ilçe protokolü ve sınırlı sayıda çiftçi katıldı.

Törende ilk konuşmayı yapan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, kampanya açılışının çiftçi açısından adeta bir düğün ve bayram günü olduğunu belirterek, şunları söyledi.

Başkan Akay'ın ardından söz alan AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt ise özellikle özelleştirme süreci döneminde kapıldıkları karamsar tablonun, Kayseri Şeker'in Turhal'ı alması ile birlikte yok olduğunu ve yerini başarı hikayelerine bıraktığını söyledi.

Son olarak kürsüye çıkan Tokat Valisi Ozan Balcı ise Turhal Şeker Fabrikası'nın sadece bir Şeker Fabrikası değil aynı zamanda Turhal'ın, bölgenin ve Türkiye'nin gözbebeği olduğunu kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından Fabrikaya pancar getiren ilk 3 çiftçiye ödülleri Tokat Valisi Ozan Balcı, AK Parti Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu tarafından verildi. Yapılan dua ve kesilen kurbanın ardından Turhal Şeker'in tarihindeki 87. Kayseri Şeker bünyesinde ise 3. Pancar Alım Kampanyası başlamış oldu. –NG-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft