• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2486,64
  • ÇEYREK ALTIN
    4090,80
  • BITCOIN
    2073533,01

ÜLKE, ‘O HABERE’ İLİŞKİN İLK KEZ OBJEKTİF BAKIŞ’TA KONUŞTU

1118 Görüntülenme
11 Eylül 2020-19:31

Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke, gündemde yankı bulan '' Ak Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısından Sağlık Çalışanına Şiddet'' başlıklı yer alan habere dair ilk defa Kanal 38 ve TV 38 ekranlarında gündemin nabzını tutan ‘Objektif Bakış’ programının  yeni sezondaki ilk bölümünde açıkladı.

Ülke, gündemde yer tutan haberle ilişkin Çağan Medya Genel Müdürü Deniz Çağan ve Çağan Medya Haber Müdürü Mesut Koç’un sorularına yanıt vererek, “Olay bana dün yansıdı. Yönetim kurulu üyesinin anne ve babasının Covid-19 rahatsızlığı geçirdiğini biliyorum. Hastaneye gittiği sırada oradaki sağlık personeliyle yapılmaması gereken bir diyaloğa girmiş. Siyasi görevlerimizi orada kullanacağımız bir durum yok. Biz burada hepimiz parti adına nefer olarak çalışıyoruz. Oradaki sağlık çalışanları herhangi bir vatandaşlara nasıl muamele ediyorsa bizim parti mensuplarımıza da aynı şekilde muamele ediyorlar. Burada bir ayrılık talep etmek doğru değildir. Anladığım ve oradaki sağlık çalışanlarından teyit ettiğim üzere yaladığı sıkıntıdan kaynaklı belki de ünvanını kullanmış. Daha sonrasında da arkadaşımızın ilerleyen zamanda hemşireye söylenmemesi gereken bir söz söylenmiş. Sağlık çalışanlarına şiddete sadece fiziksel olmuyor, sözlü şiddette de biz Ak Parti ve teşkilat olarak  elimizin tersiyle itiyoruz. Bu konuda yapmamız gereken her türlü mücadeleyi veriyoruz” dedi.

Sağlık çalışanlarının yoğun bir dönemden geçtiğinin de altını çizen Ülke, “Sağlık çalışanlarının nasıl yoğun bir dönemden geçtiğine hepimiz şahidiz. Sadece balkonlardan alkışlamakla olmuyor. Biz onları korumak ve kollamak zorundayız” diye konuştu.

Ülke, bu olayı gerçekleştiren yönetim kurulu üyesinin istifasını istediklerimi söyleyerek, “Kendisi gerekçesini ilettik ama kongreye 20 gülük süreç varken bizler partimiz ve teşkilatımız olarak istifasını istedik. Sağlık kuruluşlarına giden herkes hastası olduğunu öne sürerek sağlık çalışanlarına bu şekilde davranırsa bunun önüne geçemeyiz. Bundan dolayı biz kesin bir şekilde istifasını istedik. Bu süreçte de bizimle hareket etmeyecek” dedi.

Kongre süreciyle ilgili konuşan Ülke, “ Ekim ayında Covid-19’u öngörerek erkene çekildi. Kongre ile alakalı süreci il başkanlığı ile neticelendirmeye çalışıyoruz. 3 Ekim’de kongre yapılacak” diye konuştu.

Benim aday olmam yönünde bir istişare yapıldı diyen Ülke, “Benim aday olmam sonucu çıktı. O n0oktada da başka aday çıkar mı bilmiyoruz. Biz yönetim olarak tekrar 3 Ekim’de aday olarak görünüyoruz” dedi.-GA-(GİZEM ABATAY)

 

                

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft