• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,42
  • EURO
    34,45
  • GRAM ALTIN
    2448,14
  • ÇEYREK ALTIN
    4027,89
  • BITCOIN
    2053764,31

ÜNİVERSİTE ADAYI ÖĞRENCİLER AGÜ’DE BİR ARAYA GELDİ

ÜNİVERSİTE ADAYI ÖĞRENCİLER AGÜ’DE BİR ARAYA GELDİ
1440 Görüntülenme
08 Haziran 2022-15:27

ÜNİVERSİTE ADAYI ÖĞRENCİLER AGÜ’DE BİRARAYA GELDİ

Aday öğrencilere eğitimci-yazar Süleyman Beledioğlu “YKS Öncesi Aday Öğrencilere Tavsiyeler” konulu konferans verdi

Üniversite sınavına girecek aday öğrenciler Abdullah Gül Üniversitesi’nde bir araya geldi. Eğitimci-yazar Süleyman Beledioğlu, aday öğrencilere “YKS Öncesi Aday Öğrencilere Tavsiyeler” konulu konferans vererek sınav stresini nasıl yeneceklerini anlattı.

Kamuoyunda “Bonus Hoca” olarak da bilinen eğitimci-yazar Beledioğlu, konferansını Abdullah Gül Üniversitesi’nin daveti üzerine Sümer Kampüsü Konferans Salonunda verdi.

Üniversite adayı öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği konferansta Beledioğlu, motivasyon, stresle baş etme, sınav kaygısını yenme ve sınava daha iyi motive olma konularında önerilerde bulundu.

Düzenli uykunun öğrenme ve hatırlamayı hızlandırdığını vurgulayan Beledioğlu, yetersiz uykunun ise matematik becerisini azalttığını söyledi. Beledioğlu ayrıca öğrencilerin sınava girmeden bir gün öncesinde mola vermeleri ve kendilerini yormadan eğlenceli vakit geçirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Beledioğlu verdiği konferasın sonunda katılan tüm öğrencilere toplu halde, kendi geleneği haline getirdiği üniversiteyi kazanma yeminini ettirdi.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erk Hacıhasanoğlu ise Türkiye’nin çok değişmekte olduğunu bununla birlikte jenerasyonların da çok değişmekte olduğunu artık hayata bakış açınız çok değişmekte olduğunu söyledi. Prof. Hacıhasanoğlu “Gençler olarak lütfen talep edin, isteyin sizin gücünüz buradan geliyor” dedi.

Kayseri’deki devlet okulları ve özel okullardan yaklaşık 500 aday öğrenci katıldığı konferans yoğun ilgi gördü. BT

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft