• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,84
  • GRAM ALTIN
    2468,01
  • ÇEYREK ALTIN
    4060,44
  • BITCOIN
    2097378,31

VALİ GÜNAYDIN HAYIRSEVER KANTARCI AİLESİ İLE PROTOKOL İMZALADI

VALİ GÜNAYDIN HAYIRSEVER KANTARCI AİLESİ İLE PROTOKOL İMZALADI
525 Görüntülenme
13 Kasım 2020-14:43

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şehmus Günaydın’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, İl Sağlık Müdürü Ali Ramazan Benli ile hayırseverler Murat Kantarcı ve eşi katıldı.

Vali Günaydın, törende yaptığı konuşmada, hayırseverlerimizin hem sağlık alanında hem de eğitim alanında ilimize önemli yatırımlar yapıtlarını ifade ederek, Hayırseverimiz Murat Kantarcı ve tüm hayırseverlerimize teşekkür etti.  

Daha önceden protokol imzaladıklarını, şimdi ise yer değişikliği nedeniyle ek protokol imzalayacaklarını ifade eden Vali Günaydın, “ Büyükşehir Belediyemiz, Melikgazi Belediyemiz, Sağlık İl Müdürlüğümüzde bu konuda elinden geldiği kadar destek vermeye devam edecekler, bizlerde bu işlerde ihtiyaç olduğu takdirde hayırseverlerimizin her zaman yanlarında olacağız. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu da yapılacak Aile Sağlığı Merkezi hakkında bilgiler vererek, “ Özen verdiğimiz güzel bir proje,  tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” dedi

Hayırsever Murat Kantarcı ise Aile Sağlığı Merkezi ve sağlık alanında yaptığı diğer çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Sağlık alanında yaptığımız çalışmalarda desteklerini esirgemeyen Vali Günaydın’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından,  Melikgazi ilçesi Sakarya Mahallesi’ne yapılacak olan Aile Sağlığı Merkezinin yer değişimine ilişkin protokol, Vali Günaydın, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve hayırsever Murat Kantarcı tarafından imzalandı. -GA-(VALİLİK) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft