Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

VALİ GÜNAYDIN’DAN VATANDAŞLARA UYARI!

VALİ GÜNAYDIN’DAN VATANDAŞLARA UYARI!
555 Görüntülenme
13 Kasım 2020-17:32

Covid-19 salgınında ülke genelinde odluğu gibi ilimizde de vaka artışları meydana gelmeye başladı. Vali Şehmus Günaydın, yaptığı açıklamada vatandaşları uyardı.

Vali Şehmus Günaydın, salgının seyriyle ilgili olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak, “Ülkemiz genelinde açık alanlarda sigara içilmesi yasaklandı. Biz kayseri olarak 4 aydır maske takmanın zorunluluğu odluğu alanlarda sigara içilmesine müsaade etmiyorduk.  Bu konuda da cezai yaptırım uyguluyorduk. Bunun dışında da pazarlarda,cafelerde yani hayatın her alansında denetimlerimizi sıkı bir şekilde devam ettiriyoruz. Burada esas görev hepimize düşüyor. Bireysel tedbirlerimizi uyguladığımız zaman toplum olarak çok daha rahat edeceğiz”  dedi.

Havaların soğumasıyla vaka artışlarının meydana geldiğini hatırlatan Vali Günaydın,”Ülkemizin her yerinde olduğu gibi bizler bu ortamda vaka sayılarının artmaması için hep birlikte çalışıyoruz. Denetimler sürüyor. Bu konuda da şu anda arkadaşlarımız sahada çalışıyorlar. Sağlık il müdürlüğü ile birlikte okullarda tarama testleri yapıyoruz. Öğrencilerin okullara başlamasıyla birlikte riskleri minimize etmek, dutumu tespit için dünden itibaren belirlediğimiz okullarda tarama testlerini yaptık. Bu sonuçları değerlendirip tedbirleri hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

Vatandaşlara çağrıda bulunan Vali Günaydın, “Vatandaşlarımız gerekmedikçe dışarıya çıkmasınlar. Kalabalık ortamlara girmesinler. Tedbirlere ayak uydururlarsa bu süreci birlikte aşmış oluruz” dedi.

Vali Günaydın, son olarak ise vaka artışının devam etmesi halinde yeni tedbirlerinde alınacağının altını çizdi.- GA-(GİZEM ABATAY)  

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft