Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

VEKİL İSMAİL TAMER FİLYASYONA AĞIRLIK VERDİ

VEKİL İSMAİL TAMER FİLYASYONA AĞIRLIK VERDİ
483 Görüntülenme
19 Eylül 2020-15:29

Kayseri'de Kovid-19 ile mücadele çalışmalarını yakından takip eden ve filyasyon çalışmaları konusunda hassas olan, Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, vaka artışlarıyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bilgi alışverişi içinde olduğunu belirterek, Kayseri’deki artışı durdurmak istediklerini dile getirdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında Kayseri'ye filyasyon çalışmalarını koordine edecek 5 kişilik uzman ekip geldiğini belirtti.

Tamer, yazılı açıklamasında, koronavirüs ile mücadelenin tüm hızıyla devam ettiğini ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile son günlerde Kayseri'de artan vaka sayılarını görüştüklerini ifade etti.

Salgının Kayseri'deki etkisinin kırılması ve virüsün yok edilmesi için kentteki yetkililerin büyük mücadele verdiğini belirten Tamer, şunları kaydetti:

"Artan vaka sayıları nedeniyle Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile bir görüşme gerçekleştirdik. Bunun sonucunda Kayseri'deki gidişatın, yapılan mücadelenin varsa eksikliklerini, neler yapılabileceğini masaya yatırdık. Bunun sonucunda Kayseri'ye 5 kişilik, filyasyon ekibini koordine edecek uzmanlar geldi ve çalışmaya başladı. En kısa zamanda bu artışı durdurmak hatta yok etmeyi ümit ediyoruz. Tüm Kayseri halkıyla bunu gerçekleştireceğiz. Burada en önemli husus maske. Maskesiz gezmeyelim maske takmayanları uyaralım."  -NG-(NAİM GÜLVEREN)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft