Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

İYİ PARTİLİ DAĞ VE YÖNETİMİNDEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

İYİ PARTİLİ DAĞ VE YÖNETİMİNDEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET
614 Görüntülenme
13 Ağustos 2021-14:32

İYİ PARTİLİ DAĞ VE YÖNETİMİNDEN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda yapılan olağan genel kurulda Federasyonu başkanlığına seçilen Çağan Medya (Kanal 38 – TV 38) Genel Müdürü Deniz Çağan’a tebrik ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Funda Dağ ve yönetim kurulu üyeleri  Federasyon Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek tebrik etti.Ziyarette başkan yardımcısı Ersan Dağdeviren’de hazır bulundu. 

İYİ Parti Melikgazi İlçe Başkanı Funda Dağ, “Deniz beyle daha önceden de iletişimimiz vardı ama ilk defa böyle bir ziyaretimiz oldu. Kayseri Yozgatlılar Federasyonu aracılığıyla Kayseri’de yaşayan Yozgatlıları tanımak ve desteklerini almak için rica ettik. Onlarda bizleri kabul ettiler. Çok teşekkür ediyoruz. Başarılar diliyorum” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Ziyaretiniz için teşekkür ediyorum. Biz hem Yozgatlılar Federasyonu olarak hem de Çağan Medya olarak bütün partilere eşit mesafede  davranıyoruz.ayrıca yönetiminizde iki Yozgatlı abimiz ve kardeşimizin yer alması da bizin için ayrı bir güzellik. Tekrardan ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.   -GA-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft