• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,45
  • EURO
    34,63
  • GRAM ALTIN
    2503,06
  • ÇEYREK ALTIN
    4117,59
  • BITCOIN
    1992565,45

YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ÖZTÜRK’TEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ÖZTÜRK’TEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET
771 Görüntülenme
27 Ekim 2021-10:42

YAHYALI BELEDİYE BAŞKANI ÖZTÜRK’TEN BAŞKAN ÇAĞAN’A ZİYARET

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’ndan Medya Sorumlusu Dursun Açıkyürek’te yer aldı.

Ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan, “Bizler sizi Kocasinan Belediyesi’ndeki başarınızdan beri çok eskiden tanıyoruz. Yahyalı Belediye Başkanlığınız ile Yahyalı’nın çehresini değiştirdiniz. Bundan sonraki süreçte de Yahyalı için çok güzel işler yapacağınızı ve yaptığınız işlerin teminatı olacağını biliyorum. Bu anlamda da ziyaretinizi için çok teşekkür ediyorum.  Güzel cümlelelerinize layık olmaya çalışacağız. Bundan böyle de Kayseri’de Yozgatlılar Federasyon Başkanı olarak güzellikler yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, “Deniz bey kadim bir dostumuz ve yeni görevi için tebrik ediyorum. Kayseri ve Yozgat için elinden gelen her türlü tanıtım noktasında değerli bir insan. Aramızda bir kardeşliğimiz var. Görevinde başarılar diliyorum” dedi.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft