Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,38
  • EURO
    34,94
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2293756,99
Gazete Reklamları

YAVUZ, “11 VATAN EVLADI ŞEHİT OLDU”

YAVUZ, “11 VATAN EVLADI ŞEHİT OLDU”
556 Görüntülenme
05 Mart 2021-16:50

YAVUZ, “11 VATAN EVLADI ŞEHİT OLDU”

Yavuz, “Bugün 11 Ocağa yine ateş düşmüş, 11 Vatan evladı memleket uğruna şehit olmuş.11 ananın yüreği dağlanmış gözü yaşlı aileler yetim çocuklar kalmıştır” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, dernek binasında düzenlediği toplantıda Kayserili şehidimizin olduğunu da ifade etti.

Yavuz, “ Bingöl’den Bitlis Tatvan’a gitmek üzere havalanan Kara Kuvvetleri komutanlığına ait askeri helikopterin kaza kırıma uğramasından dolayı 11 askerimiz şehit 2 askerimizde yaralanmıştır. Şehit P.Uz.Çvş Tolga Demirci Kayseri Pınarbaşı/ Uzunpınar mahallesi nüfusuna kayıtlı hemşehrimizdir. Şehitlerimizin ve yaralı gazilerimizin acısı yüreklerimizi kor ateşi gibi yaktı. Şehitlerimize Allan’dan rahmet ailelerine, yakınlarına ve aziz Türk milletine baş sağlığı ve sabırlar yaralı kahraman kardeşlerimize acil şifalar diliyorum. Askerlerimizin terörle mücadele için bölgede olduklarını, canlarını hiçe sayarak zorlu hava şartlarında dahi mücadele içinde olduklarını, PKK’lı teröristlerin barınak ve yığınaklarının temizlenmesi için etkin bir çalışma içerisindeyken Vatan savunması için Şahadet şerbeti içen aziz şehitlerimizin acı haberi bizleri yasa boğmuştur. Bugün 11 Ocağa yine ateş düşmüş, 11 Vatan evladı Memleket uğruna şehit olmuş.11 ananın yüreği dağlanmış gözü yaşlı aileler yetim çocuklar kalmıştır. Biz bir ölür, bin diriliriz terörle  mücadelede sonuna kadar gidileceğine, terörün kökünün kazınacağına inancımız tamdır. Devletimiz hiç bir hesabı yarım bırakmayacaktır. Acımız çok derin aziz şehitlerimizi ve hatıralarını unutmayacağımızı ve unutturmayacağımızı belirtirim. Şehitlerimizin ruhu şad mekânları cennet olsun” dedi.-ED-(GİZEM ABATAY)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft