Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

YENİ BAŞKAN DENİZ ÇAĞAN

YENİ BAŞKAN DENİZ ÇAĞAN
693 Görüntülenme
29 Temmuz 2021-14:03

YENİ BAŞKAN DENİZ ÇAĞAN

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu’nda yapılan olağan genel kurulun ardından delegelerin teveccühü ile başkanlığa Gazeteci Deniz Çağan seçildi.

Yozgtlılar Derneği Onursal Başkanı Mustafa Çağan’ın da katıldığı genel kurulun ardından

ilk yönetim kurulu toplantısını yapan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, yönetim kurulu üyeleri ve görev dağılımının yapıldığını söyledi. Deniz Çağan başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde; “Başkan yardımcılıklarına Murat Gencer ve Ersan Dağdeviren, Genel saymanlığa Koray Can, Genel sekreterliğe  Murat Büyükbaş, yönetim kurulu üyeliklerine ise Emrullah Doğan, Yusuf Korkmazyürek, Sami Şeker,İsmail Palas,Mustafa Paşaoğlu yer aldı.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, toplantıda yaptığı açıklamasında, yapılan Genel Kurul’un öncelikle Yozgatlı hemşehrileri ve Kayseri’ye hayırlı olmasını temenni ederek, “Beni destekleyen herkese teşekkür ediyorum. İlk toplantımızda da yeni yönetim kurulumuzu belirleyerek görev dağılımını yaptık. Bundan önceki süreçlerde gönüllü olarak yaptığımız çalışmaları artık federasyon başkanı olarak yapacağız. Devraldığımız bayrağı daha da yükseklere taşımak için sadece eklimizi değil, tüm bedenimizi taşın altına koyarak yolumuza devam edeceğiz. Daha öncesinde DUYKON(Dünya Yozgatlılar Konfederasyonu)’da yaptığımız çalışmalarının daha da üstüne koyarak artıracağız. Derneğimizin daha da iyi yerlere gelmesi için bütün gücümüzle çalışmalarımıza başlayacağız. Zaman içerisinde birçok sosyal sorumluluk projesinde yer almakla beraber medya sektöründe de yer almanın kültürel senteziyle bütün bilgi ve birikimimle faydalı işler yapmanın gayretinde olacağız. Tüm Yozgatlı hemşehrilerimizin acılarıyla ya da mutluluklarıyla her koşulda yanlarında olmaya çaba sarf edeceğiz. Bundan sonraki süreçte de artık birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceğiz. ‘Biz’ kültürüyle bütün çalışmalarımızda hemşehrimizle bir arada olacağız” dedi.   

“Biz Birlikte Güçlüyüz”-ED-(HABER MERKEZİ)

 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft