• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,49
  • EURO
    34,65
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2094049,28

“YEREL TOHUM” ŞENLİĞİNE DESTEK

“YEREL TOHUM” ŞENLİĞİNE DESTEK
542 Görüntülenme
06 Kasım 2020-16:15

Modern hayatta doğal, organik olmayan gıdalar sürekli artış göstererek sağlığımızı tehdit ederken, toplum tarafından ise organik olan doğal ürünlere doğru bir yöneliş bulunuyor.

Bu kapsamda Kayseri’de organik ve doğal olan yerel tohumların üretilmesini ve paylaşılmasını hedefleyen Kayseri Yerel Tohum Grubu (Tohumhane) isimli sivil toplum hareketi kentteki faaliyetlerini sürdürüyor. Kayseri’ye uygun olan tarım ürünlerini yerel tohumlarla yaygınlaştırmaya çalışan gruba, etkinliklerini gerçekleştirmek üzere Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Cırgalan Doğal Ürünler Bahçesi’nde yer tahsis edilerek destek sağlandı.

KAYSERİ’DE YEREL TOHUM TAKAS ŞENLİĞİ

Büyükşehir Belediyesi’nin de yer tahsis ederek destek verdiği Kayseri Yerel Tohum Grubu Tohumhane’nin ‘Tohum İçin Bir Araya Geliyoruz’ başlığı ile gerçekleştireceği ‘Yerel Tohum Takas Şenliği’, 8 Kasım 2020 Pazar günü saat 12.30’da Cırgalan Doğal Ürünler Bahçesi’nde yapılacak.

Elinde ata tohumu bulunan ve birbirleriyle takas ederek yerli ve milli tohumları yaygınlaştırmak isteyenler takas şenliğine katılabilecek. -GA-(BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft