• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

İYF’DE HEMŞEHRİLER SEMİNERDE BULUŞTU

İYF’DE HEMŞEHRİLER SEMİNERDE BULUŞTU
808 Görüntülenme
21 Aralık 2021-15:56

İYF’DE HEMŞEHRİLER SEMİNERDE BULUŞTU

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu( İYF) tarafından Organize edilen programa Yozgatlı Üniversite Öğrencileri, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Kadın Kolları, dernek Başkanları, Yozgatlı İş İnsanı ve Bürokratlar katıldı.

Seminerin bu ay Konuğu Eski Refahyol Hükümeti Ekonomi Baş Danışmanı, İYF 2. Dönem Genel Başkanlığı da yapan ekonomist Prf Dr Osman Altuğ oldu. Kripto para Güncel Ekonomik Göstergeler konulu söyleşi yoğun katılım ile gerçekleşti. 

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Ahmet yılmaz konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hem Yozgatlı üniversite öğrencilerin Tanışmalarına, buluşmalarına vesile olmak hemde Güncel konularda katılımcılara katkı sağlamak adına düzenlen programlar  aylık olarak devam edecektir. Katılımcılara Söyleşi sonrası Arabaşı ikramı yapılarak Yozgat Kültürü de Gurbette hatırlatılmış  oldu. Programa ayrıca Trakya Federasyon Başkanı Burhan Koç ve Yönetim kurulu üyeleri, Bolu Dernek başkanımız Mustafa Demirel ve  Yönetim kurulu üyeleri , Kocaeli dernek Başkanı  Salih Ata ve Yönetim kurulu üyeleri hayırsever iş insanlarımız bürokratlarımız kadın gençlik ver dernek başkanlarımız katılım sağlamıştır. Bütün katılımcılara, İkramların hazırlamasında katkı veren Bilal Uzcan’a Malzeme desteği veren Süleyman Öcalan’a; emeği ve katkısı olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederiz. “ dedi.

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, Prof. Dr.Osman Altuğ’a Aydıncık Kadın kooperatifi tarafından üretilen Ametis Taşından yapım Tesbih ve Yozgatspor Forması hediye etti. -GA-(HABER MERKEZİ) 

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft