Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

YOZGATLILAR FEDERASYONUNDAN ZİYARETLER

1150 Görüntülenme
08 Kasım 2020-10:36

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı, İyi Parti İl Başkanları ve Şehit Aileleri Derneğini ziyaret etti.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan, başkanvekili Deniz Çağan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Bakin Kalın Mehmet Orak ve Yozgatlılar Dernek Başkanı Sami Şeker, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerine yönelik ziyaretlerine devam ediyor. Federasyon yöneticileri ilk olarak yapılan genel kurulun ardından İyi Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Sebati Ataman’ı ziyaret etti.

Ziyarette başkanvekili Deniz Çağan, yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Daha sonra konuşan Federasyon Başkanı Mustafa Özcan ise, Başkan Ataman’a yeni görevinde başarı dileyerek ülke menfaatine çalışan tüm partilerin arkasında olacaklarını söyledi.

Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili Deniz Çağan’da il başkanı Ataman ve yönetim kurulunu tebrik ederek, federasyon olarak çok geniş bir aile olduklarını söyledi. Siyasi partilerin bir amaç değil hizmet için araç olması gerektiğinin altını çizen Çağan, memleket adına yapılacak olan her türlü çalışmaya destek vereceklerini söyledi.

İl başkanı Sebati Ataman ise sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, kültür örf ve adetlerinin diri tutulmasına destek verdiğini söyledi.

“Ak Parti Melikgazi İlçe Teşkilatına Ziyaret”

Federasyon yöneticilerinin bir sonraki ziyaret noktası Ak Parti Melikgazi ilçe teşkilatı oldu Kayseri Yozgatlılar federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Orak’ın da katıldığı ziyarette genel kurulun ardından güven tazeleyen başkan Gökhan Ülke’ye başarı dileyen Özcan, siyasette devamlılık zordur bunu başaran kişi sayısı çok azdır” dedi.

Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke’de hemşehri derneklerinin kentlerin gelişimine büyük katkı sağladığını söyledi.

“Yönetim Kurulundan Şehit Aileleri ve Gazilere Ziyaret”

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu yönetim kurulunun son ziyaret noktası ise Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği oldu. Başkan Ali Yavuz ziyarette yaptığı konuşması, “Bu vatanın bütünlüğü için mücadele ederken kimimiz şehit kimimiz ise gazi olduk” dedi. -SM- (HABER MERKEZİ )

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft