• BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,57
  • EURO
    34,67
  • GRAM ALTIN
    2492,89
  • ÇEYREK ALTIN
    4104,15
  • BITCOIN
    2073533,01

YOZGATLILARDAN KAYSERİ İL VE İLÇE TEŞKİLATLARINA TEBRİK ZİYARETİ

1204 Görüntülenme
30 Ekim 2020-11:15

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan, Başkanvekilleri Deniz Çağan ve Mehmet Orak İle Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Oğuz, Altan Yazıgülü ile Yozgatlılar Derneği Başkanı Sami Şeker, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nu ziyaret ederek yeni döneme ilişkin başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette konuşan Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Mustafa Özcan, hem Kayseri hem de ülke menfaatine olacak her türlü çalışmaya destek vereceklerini söyledi.

Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ise, “Tek Taşla Duvar Olmaz” diyerek başladığı konuşmasında, “Kayseri’de birliktelik ve beraberlik varsa bu durumdan sizlerinde katkısı büyük. İnsanlar bir arada birlik içinde yaşayıp destek verirse, birinin ihtiyacını bir başkası görür bu çerçevede sizleri memleket meselesi olan her konuda gördük. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Allah bize 17-0’rı nasip etti. Allah lütfederse sonuç böyle olur” şeklinde konuştu.

Ülke ve dünya gündemine de değinen Çopuroğlu, “Bundan 10 yıl önce İsrail'in insansız hava aracı vardı. Bize bazen verir bazen vermezlerdi. Gelinen nokta itibari ile silahlı Hava aracı (SİHA), insansız Hava Aracı (İHA) birçok hava araçları, Tank, Helikopter ve mühimmatlar memleketimizde üretilir hale geldi” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanvekili Deniz Çağan ise, “AK Parti iktidarı ile ülkede birçok şey değişti. Milli ve yerli üretimlerimiz olsun, milli ve yerli silahlarımız olsun dosta güven, düşmana korku veren bir Türkiye var. Ümmetin umudu bir lider ile Ortadoğu’nun en güçlü ve belirleyici ülkesiyiz ve bu gücümüzle de Azerbaycan’ın da yanındayız. Bu doğrultuda yeniden göreve gelmenizden ötürü sizleri de tebrik ediyor, başarılarızın daim olmasını temenni ediyoruz” dedi.

Federasyon yönetim kurulu başkan ve üyeleri daha sonra Ak Parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan’ı da ziyaret ederek tebrik etti. Ak parti Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Okandan, Yozgat’a sınırı olan en önemli ilçelerden birisinin Kocasinan olduğunu belirterek, “Kocasinan ilçesinde ikamet eden Yozgatlı hemşehrilerimizin varlığı bizlerin en büyük olmazsa olmazımız. STK’lar açısından bakacak olursak, birçok hemşehri dernekleri arasında kıyas edemeyeceğimiz kadar büyüklükte bir federasyonsunuz.” şeklinde konuştu. -SM(HABER MERKEZİ)

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft