Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Reklam

(160x600px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
  • BIST 100
    115.140.23
  • USD
    32,28
  • EURO
    34,95
  • GRAM ALTIN
    2296,70
  • ÇEYREK ALTIN
    3778,33
  • BITCOIN
    2227374,97
Gazete Reklamları

YÜCEL VE POLAT’TAN BAŞKAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

YÜCEL VE POLAT’TAN BAŞKAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET
748 Görüntülenme
05 Ekim 2021-11:12

YÜCEL VE POLAT’TAN BAŞKAN DENİZ ÇAĞAN’A ZİYARET

 

Yücel, burada yaptığı konuşmada, “federasyon başkanı olmanız kayseri için bir kazanç” dedi.

İyi Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kazım Yücel ve iyi Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi, Mazhar Polat, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağanı ziyaret etti. Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkan Yardımcıları Murat Gencer ve Ersan Dağdeviren ile Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Korkmazyürek’te yer aldı.

İyi Parti Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Kazım Yücel, gecikmeli bir ziyaret gerçekleştirdikleri belirterek, tüm Yozgatlıları nezdiniz de tebrik ediyor ve sizlere de başarılar diliyoruz. Kayseri’de yoğun bir yozgatlı hemşehrimiz yaşıyor. Sorunsuz yaşadığımız hemşehrilerimiz olduğunu biliyoruz. Aslına bakarsanız yozgatlı demekte istemiyoruz. Artık onlarda Kayserili olmuşlar ama geldikleri yeri, doğdukları toprakları unutmamaları adına dönemsel olarak hazırlatılması gerekir. Böylesine bir görevi seçilmiş olmanız, bana göre yozgatlı olarak, kayseri insanı ile sıcak bir ilişki yaşan kişi olarak federasyon başkanı olmanız kayseri için bir kazanç. İnşallah bu ilişkileri daha önce de toplumda iyi götürmüştünüz, federasyon başkanı olarak ta kayseri'ye bu anlamda bir mesaj verdiniz ve bizlerde bu mesajları aldık. Kayseri’de yaşayan tüm Yozgatlıları kardeşimiz hemşehrimiz olarak kabul ediyoruz. Bu vesile ile sizleri tebrik ederek görevinizde başarılar diliyoruz” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’da, hem Meclis Üyesi Kazım Yücel hem de İyi Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Mazhar Polat’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “sahada ki çalışmalarınızı takip ediyoruz. Meclis üyeliğinizin yanı sıra kayseri halkının sorunlarını gündeme getirerek, şehrin dinamiklerini de harekete geçiriyorsunuz. Kocasinan belgesinde yaşayan çok sayıda Yozgatlı hemşehrimiz var. İnşallah önümüzdeki süreçte sizlerle birlikte hemşehrilerimizi ziyaret ederek çaylarını içmek isteriz. Önümüzdeki süreçte bizlerin sizlere, sizlerin de bizlere yönelik faydalı çalışmalar yapacağız. Ziyaretinizden ötürü bir kez daha sizlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu.-ED-(HABER MERKEZİ)

0 Yorum:
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Copyright © 2024 Prasoft